Young Living Essential Oils saapuu Suomen markkinoille

Fresh Living jatkaa globaalia laajentumistaan Euroopassa lisäfive tärjestyksessä toisen markkina-alueen Skandinaviaan –

LEHI, Utah, 6. kesäkuuta 2016 /PRNewswire/ — Eteeristen öljyjen tuottajana ykkössijalla maailmassa toimiva Fresh Living Essential Oils, LC, ilmoitti aloittavansa myynnit Suomessa 28. Jatkeena globaalin toimintansa that is toukokuuta laajentumiselle. Ruotsin jälkeen Suomi on järjestyksessä toinen Skandinavian maa, jossa Fresh Living tulee nyt toimimaan.

Brand – http://photos.prnewswire.com/prnh/20160118/323110LOGO

“Olemme hyvin tyytyväisiä myyntitoiminnan perustamisesta Suomessa sekä sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista, joita voimme tarjota paikallisille tällä alueella”, sanoi Jared Turner, Youthful Livingin operatiivinen johtaja. “Markkinoiden aukeaminen Suomessa tuo meidät dähemmäksi tavoitettamme täyttää perustajan H Youngin visio saada Youthful Livingin eteeriset öljyt joka kotiin kaikkialle maailmaan.”

Suomi jossa markkinat, on viidestoista maa avautuvat Young Livingille. Suomen lisäksi Young Living toimii Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Ecuadorissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa, Itävallassa, Tšekin tasavallassa, Ruotsissa, Japanissa, Hongkongissa, Malesiassa, Singaporessa ja Australiassa. Young Living suunnittelee aukaisevansa kaksi muuta myyntialuetta vuoden 2016 aikana.

“Täsenemme ovat jo omaksuneet tuotteemme ja rakastavat Youthful Livingiä” kertoi Joey Nanto, Youthful Livingin varajohtaja Englannissa. “Tavoitteenamme on auml & toiminnan laajentaminen entisest;ä auml & d ja jalanj;lkemme suurentaminen Euroopassa.”

Tietoa Fresh Living Essential Oils -yhtiösaintä

Young Living Essential Oils, LC, on eteeristen öljyjen tärkein tuottaja maailmassa, ja se nojautuu tinkimättömichaelästi Seed to Close® (siemenestä pullotettuun tuotteeseen) -prosessiin, jonka tarkoituksena on tuottaa puhtaita, kaikkia yksilöitä, perheitä ja elämäntyylejä miellyttäviä eteerisiä öljyjä. Tämä prosessi, joka pohjautuu yhtiöd 20-vuotiseen toimintaan planeettamme ja sen asukkaiden hyvinvoinnin puolesta, takaa sen, että kaikki tuotteet ovat aitoja, puhtaita, eikä niissä ole synteettisiä kemikaaleja. Lisätietoja saa osoitteesta YoungLiving.com.

Yhteystiedot, press:
Jamie Kaneko
Vanhempi suhdetoimintapäällikkö
801.221.7128
jkaneko@youngliving.com

SUPPLY Fresh Living Essential Oils

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *