Wacom onderscheiden met vier prijzen tijdens de prestigieuze iF DESIGN AWARDS

KREFELD, Duitsland, July 10, 2016 /PRNewswire/ —

Heeft vier prijzen gewonnen tijdens de iF Design honors 2016. P meervoudige winst toont de innovatieve emphasis truck Wacom in alle productcategorieëd waarbij ze creatieve denkers voorzien van apparaten om digitaal aantekeningen te maken (Bamboo Interest), ambitieuze enthousiastelingen van grafische pentablets (Intuos-productlijn), creatieve experts van interactieve pen- en touchdisplays (Cintiq 27QHD contact) durante, last although not minimum, bedrijven die gericht zijn op interactie met de klant van veilige, hoogwaardige oplossingen voor digitale handtekeningen (DTU-1141 pendisplay).

“We zijn blij dat onze inspanningen die we hebben gedaan om de verwachtingen en behoeften van onze klanten waar te maken, worden beloond met vier prestigieuze iF Honors”, aldus Ed Neumann, Senior Vice President of Advertising van de Creative Business System.

Design afwerking en de keuze van materialen waren de requirements voor de van de court. Alle vier de producten vertegenwoordigen ook een opmerkelijke graad van innovatie die van invloed zal zijn op toekomstige ontwikkelingen van gehele categorie.

Tentoonstelling iF design prizes

Alle awardwinnaars van de iF STYLE AWARDS zijn te zien op de uitgebreide iF online tentoonstelling – http://www.ifdesign.de. De winnende Intuos-serie, Cintiq 27QHD contact durante DTU-1141 zijn van medio sept 2016 tot eind may 2017 te bewonderen op de tentoonstelling van de iF design prizes 2016 in het Shenzhen Industrial Museum China. P Bamboo Interest zal vanaf 13 oktober 2016 worden getoond op p iF flagship-tentoonstelling in Hamburg (Duitsland).

Voor meer informatie over de producten van Wacom Europe ga naar: http://www.wacom.com

to find out more, please contact:
Sabine Mende
Wacom Europe GmbH
tel: +49-521-9891-280
e: sabine.mende@wacom.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *