Van start-up tot scale-up: Oodrive maakt groeicijfers voor 2015 bekend en kondigt vooruitzichten voor 2016 aan

LONDON, July 20, 2016 /PRNewswire/ —

Stevige groei en internationale expansie   

Oodrive meldt voor 2015 een totale omzet van € 37 miljoen en beoogt tegen het einde van 2016 een omzet van € 42 miljoen.

Oodrive, dat in 2000 werd opgericht, blijft stevige resultaten neerzetten, achieved groeicijfers die voldoen aan de verwachtingen: Oodrive telt 310 medewerkers in zeven landen, meer bepaald in Frankrijk, België, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Brazilië durante Azië. P Oodrive-resources worden door meer dan 15.000 bedrijven wereldwijd en meer dan 1 miljoen gebruikers.

“Na 15 jaar activiteit, hebben we een schaalvergroting kunnen doorvoeren die ons zowel op personeels- als op financieel gebied de nodige middelen geeft waarmee we kunnen focussen op p aanhoudende, sterke groei van onze internationale activiteiten,” zegt Stanislas de Rémur, boss van Oodrive. “Wij overwegen ook potentiële overnames in Europa om onze expansie-ambities te ondersteunen.”

Van start up tot size-up    

Schaalvergroting nieuwe uitdagingen that is betekent. Dat houdt ook in dat het bedrijf in moet zijn om de vraag naar flexibiliteit en te combineren met het beheer van een grotere structuur. Oodrive is actief in een sterk concurrerende markt, is onderhevig aan een voortdurend veranderende juridische omgeving en he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *