SKOUT lanserer norsk versjon for sin voksende brukermasse i Norge

SAN FRANCISCO, 20. juni 2016 /PRNewswire/ — SKOUT, den verdensledende appen som hjelper deg med å møte nye folk og utvide ditt sosiale nettverk, kunngjorde i dag at appen nå er tilgjengelig på norsk. Folk over hele verden bruker mobiltelefonene sine til å komme i kontakt med nye venner, så også i Norge. I løpet av de siste par årene har antallet forbindelser opprettet av norske Skout-brukere økt med over 25 %.

«Vi er stolte over å lansere SKOUT på norsk, slik at vi kan tilby våre norske brukere en enda bedre opplevelse, på deres eget språk, når de bruker appen vår til å møte nye venner», sier Christian Wiklund, medstifter og adm.dir. for SKOUT.

SKOUT-appen kan lastes ned gratis for iOS- og Android-enheter. Med appen kan du møte personer med felles interesser som befinner i nærheten, chatte med nye venner, sende virtuelle gaver og klistremerker til venner. Du kan til og med reise virtuelt for å møte venner i andre byer. Skout-brukere benyttet SKOUT Travel-funksjonen til å dra på mer enn 16 millioner reiser i 2015. Skouts nyeste funksjoner er «Interessert?». Den bruker søkeinnstillingene i «Møt folk» for øyeblikkelig å matche Skout-brukere med lignende interesser.

SKOUT-fellesskapet består av millioner av brukere fra over 180 land. Appen er nå tilgjengelig på 22 språk, inkludert dansk, engelsk, fransk, tysk, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, malayisk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, svensk, tagalog, thai, tradisjonell kinesisk, tyrkisk og vietnamesisk.

Hvis du vil laste ned SKOUT for iOS eller Android, eller registrere deg på Internett, kan du gå til www.skout.com. Du finner også SKOUT på Facebook og Twitter.

Om SKOUT
SKOUT er den største globale plattformen for å møte nye folk og utvide sosiale nettverk. SKOUT-fellesskapet inkluderer mer enn 180 land og er tilgjengelig på 22 språk. SKOUT er opptatt av å tilby en plattform hvor folk enkelt og trygt kan skape forbindelser. Selskapet, som støttes av Andreessen Horowitz, ble stiftet i 2007 og har hovedkvarter i San Francisco. Besøk skout.com for å lese mer.

SOURCE SKOUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *