SKOUT bliver lanceret på dansk for at betjene den voksende brugerskare i Danmark

SAN FRANCISCO, 20. juni 2016 /PRNewswire/ — SKOUT, som er en førende global app, der hjælper dig med at møde nye mennesker og udvide din sociale omgangskreds, har i dag annonceret, at appen nu bliver lanceret på dansk. SKOUT har oplevet en væsentlig stigning i aktivitet blandt dens voksende danske brugerskare. I løbet af de sidste to år er antallet af forbindelser etableret af Skout’ere i Danmark steget med over 50 %.

“Vi glæder os over at kunne gøre vores app tilgængelig på dansk, så vores danske brugere får en endnu bedre brugeroplevelse, når de møder nye mennesker via SKOUT,” siger SKOUT’s medstifter og CEO, Christian Wiklund.

Det er gratis at downloade SKOUT-appen til iOS- og Android-enheder. Appen giver dig mulighed for at møde mennesker i nærheden af dig, som deler dine interesser, chatte med nye venner, sende virtuelle gaver og stickers til venner, og du kan endda rejse virtuelt for at møde venner i andre byer. I 2015 har Skout’erne benyttet SKOUT-rejsefunktionen til over 16 mio. rejser. Skouts nyeste funktion hedder “Interesseret?”. Den bruger søgeindstillingerne for “Mød nye mennesker” til øjeblikkeligt at matche Skout’ere med fælles interesser.

SKOUT-fællesskabet har millioner af brugere i over 180 lande. Appen findes nu på 22 sprog, bl.a. dansk, engelsk, fransk, tysk, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, malaj, norsk, polsk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, svensk, tagalog, thai, traditionelt kinesisk, tyrkisk og vietnamesisk.

Hvis du vil downloade SKOUT til iOS eller Android eller tilmelde dig online, skal du besøge www.skout.com. Du kan også finde SKOUT på Facebook og Twitter.

Om SKOUT
SKOUT er den største globale platform, hvor man kan møde nye mennesker og udvide sin sociale omgangskreds. SKOUT-fællesskabet findes i over 180 lande og på 22 forskellige sprog. SKOUT bestræber sig på at levere en platform, hvor mennesker kan mødes under enkle og sikre forhold. Den Andreessen Horowitz-støttede virksomhed blev grundlagt i 2007 og har hovedkvarter i San Francisco. Besøg skout.com for nærmere oplysninger.

SOURCE SKOUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *