Kavalan loisti International Wine and Spirits Competition -kilpailussa

Taiwanilainen viskinvalmistaja ylitti 190 kultamitalin rajapyykin

TAIPEI, Taiwan, 29. heinäkuuta 2016 /PRNewswire/ — Taiwanin johtava viskinvalmistaja Kavalan voitti eilen Outstanding Gold -kultamitalin ja neljä Gold-kultamitalia juoma-alan kansainvälisessä International Wine and Spirits Competition (IWSC) -kilpailussa. Kavalanin viskit ovat siis viskien parhaimmistoa ja maailman huippuluokkaa.

Kuva: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160728/393713

Näin Kavalanin viskit palkittiin maailmanlaajuisessa single malt -mallasviskikategoriassa yhdeksännessä vuotuisessa IWSC:n Spirits Tasting -tapahtumassa Lontoossa 27.7:

Kavalanin omistaja Y.T. Lee sanoi: “Kavalan Solist Portin saama Outstanding Gold -kultamitali annetaan vain kaikkein laadukkaimmille juomille. Palkintonsa ansiosta se saa osallistua IWSC:n arvostetuille vuosittaisille palkintoillallisille 16.11.”

Tuomarit kuvailivat Solist Portia näin:

“Tuoksu on runsaan maltainen, ja siinä on portviinimäisiä vivahteita ja paljon kukkaisuutta. Hedelmäkakku, tupakka ja runsas maltaisuus luovat hienoa moniulotteisuutta. Liukuu helposti suuhun ja kitalaen yli. Hienot kypsät vivahteet johtavat pitkään ja monisyiseen loppuun.”

Aiemmin tänä vuonna Kavalanin Amontillado Sherry Single Cask Strength valittiin arvostetussa World Whiskies Awards (WWA) -viskikilpailussa maailman parhaaksi omassa sarjassaan: “World’s Best Single Cask Single Malt Whisky“, ja Solist Vinho Barrique nimettiin vuoden 2015 parhaaksi single malt -viskiksi “World’s Best Single Malt Whisky” -palkinnolla.

Kavalanista

Taiwanilainen Kavalan Distillery on omistautunut single malt -mallasviskeille vuodesta 2006 alkaen. Se on maailman ensimmäinen subtrooppisessa ilmastossa toimiva viskinvalmistaja, ja siksi se on kuuman ilmanalan viskinvalmistuksen edelläkävijä. Tähän mennessä Kavalan on voittanut yli 190 kultamitalia.

Kavalanin viskit kypsytetään amerikkalaisissa tammitynnyreissä kuumassa ja kosteassa ilmanalassa. Meri- ja vuoristotuulet tuovat raikkautta, ja “Lumivuoreksi” kutsutun Xueshanvuoren lähdeveden ansiosta Kavalanin viski tunnetaan kermaisena. Kavalan on saanut nimensä Yilanin maakunnan entisestä nimestä. Toiminnan tukena on emoyhtiö King Car Groupin 30 vuoden kokemus alkoholijuomien valmistuksessa. Kavalan-viskejä on saatavilla 40 maassa. Lisätietoa: www.kavalanwhisky.com/en/

Yhteystiedot: 
Yvonne Chou 
886-3922-9000#7162 
yvonne@kavalandistillery.com

SOURCE Kavalan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *