EMS: nieuwkomer met tientallen jaren ervaring

ALMELO, Nederland, July 23, 2016 /PRNewswire/ —

Nederlands-Duits engineeringbedrijf stelt zijn know-how voor het eerst ter beschikking van de luchtvaart 

EMS heeft zijn dienstenaanbod tot de lucht- en ruimtevaartsector. Het Nederlands-Duitse engineeringbedrijf komt op markt als gekwalificeerd aanbieder van warmtebehandelings- en die het voortaan kan verrichten voor klanten in de internationale lucht- en ruimtevaartindustrie.

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160621/381999 )

Warmtebehandelings- en soldeeractiviteiten  

“Wij zijn ervan overtuigd dat aerospacebedrijven veel profijt zullen hebben van de decennialange ervaring die we de markt te bieden hebben,” aldus Managing Director Pieter Folkers van EMS. “We hebben kennis opgedaan met& nbsp jaren werken in de gereguleerde industrie, en er nu klaar voor – en ruimtevaart. We bieden geavanceerde diensten op het gebied van warmtebehandeling durante hardsolderen voor vrijwel elk denkbaar metalen onderdeel.”

EN9100-gecertificeerd 

Als gekwalificeerd aanbieder levert EMS technische knowledge en ontwerpcapaciteiten waarmee het zijn opdrachtgevers helpt tijdig aan hun kwaliteitseisen te voldoen. P toetreding van EMS tot aerospacesector is mogelijk gemaakt doordat moederbedrijf ETC onlangs voor ETC Nederland het certificaat “EN 9100” voor “Brazing and Heat-Treatment of Plane components” . Alleen bedrijven met with kwalificatie mogen als leverancier en optreden – in lucht.

Contact:
Lianke Gerdzen, Communication Officer
+31-546-54-5562 / contact@ems-evolves.com
Twitter: @EMS_evolves
http://www.ems-evolves.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *