DocuSign med offentliggjøring av initiativet «Invest for Europe» i forkant av ny EU-bestemmelse

Selskapet kunngjør nye Standards-Based Signatures, mulighet for distribusjon i Hybrid Cloud, tre europeiske datasentre og et Trust Service Provider-program, og kommer med en bemerkning om utviklingen innen xDTM

LONDON, 8. juni 2016 /PRNewswire/ — DOCUSIGN MOMENTUM ’16 – DocuSign, det verdensledende selskapet for eSignaturer og Digital Transaction Management (DTM), kunngjorde i dag initiativet «Invest for Europe». Som en del av dette avduket selskapet den nye programserien Standards-Based Signatures, mulighet for distribusjon i Hybrid Cloud, tre europeiske datasentre – med to ny under konstruksjon – og et nytt Trust Service Provider-program. Selskapet nevnte også utvidelsen av xDTM Standard Association med en ny europeisk rådgivningsgruppe. Dagens nyheter gjør det mulig for europeiske organisasjoner å gjennomføre den digitale overgangen med tillit og sikkerhet.

Logo – http://photos.prnewswire.com/prnh/20151102/283113LOGO

Selv om denne overgangen står høyt på dagsordenen for europeiske organisasjoner i alle størrelser, har selskaper måttet fokusere på eSignatur-samsvar i hvert EU-land i stedet for å velge den beste løsningen for sine kunder. Fra og med 1. juli vil den nye EU-bestemmelsen eIDAS forenkle og standardisere eSignatur-lovene, noe som fremmer ett digitalt marked i EU. Dette vil sette fart på Europas digitale forvandling og legge til rette for elektronisk handel med resten av verden.

«DocuSigns investering i Europa kommer på akkurat rett tidspunkt med tanke på den nye bestemmelsen som trer i kraft i juli,» sier Paul Achleitner, styreleder i Deutsche Bank og styremedlem i Daimler og Bayer. «Kombinasjonen av den nye bestemmelsen og utvidelsen av DocuSign Global Trust Network vil legge til rette for Europas digitale forvandling.»

På konferansen DocuSign MOMENTUM ’16 i London i dag demonstrerte selskapet hvordan plattformen deres gjør det mulig for bedrifter å automatisere og administrere digital arbeidsflyt, mens den samtidig leverer eSignaturer som er i samsvar med eIDAS-bestemmelsen. DocuSigns nye programserie Standards-Based Signatures sikrer at bedrifter i alle størrelser kan konkurrere på hastighet og skala i et marked hvor eSignaturer nå er standardisert i EU.

«Ved å utnytte bestemmelsesendringen som er rett rundt hjørnet, er DocuSign klar for å utvide bidraget sitt til Europas digitale forvandling,» sier Keith Krach, styreleder og administrerende direktør i DocuSign. «Dette har krevd det modigste initiativet i selskapets historie med tanke på størrelse, omfang og investering. Det omfatter to år med teknologiske gjennombrudd, omfattende plattformutvikling, tre globale oppkjøp og datasentre i Amsterdam, Frankfurt og Paris.»

DocuSign fremhevet også selskapets siste kundedrevne nyskapning, et nytt alternativ for distribusjon med Hybrid Cloud. Denne nyskapningen vil være tilgjengelig fra høsten av, og den lar foretak bruke DocuSigns programserie Standards-Based Signatures mens de samtidig beholder kontrollen over autentiseringen av de som signerer, samt sikkerheten og lagring av data. Alt dette gjør de fra bak sin egen brannmur.

«Vår Hybrid Cloud er utviklet for selskaper som krever økt nivå av kontroll på grunn av spesifikke bestemmelser eller organisatoriske retningslinjer, slik at de kan administrere risiko og samsvar på den måten som fungerer best for dem,» bemerker Ron Hirson, produktsjef i DocuSign. «Sammen hjelper våre nyeste innovasjoner selskaper i EU til å bli helt digitale gjennom å gi dem flere valg i forretningsdriften.»

«På det årlige møtet i World Economic Forum i Davos i år kom globale ledere sammen for å fremskynde den fjerde industrielle revolusjon, som vil forvandle verden og økonomien på en måte vi aldri før har sett,» sier Jim Hagemann Snabe, styremedlem i World Economic Forum, SAP, Allianz, Siemens, Maersk Group og Bang & Olufsen. «Den europeiske bestemmelsesendringen vil sette fart på DocuSign Global Trust Network og gi raske, friksjonsløse og sikre overføringer over hele Europa og resten av verden.»

DocuSign Global Trust Network har med seg styrken til europeiske og globale strategiske investorer som SAP, Deutsche Telekom, BBVA, Salesforce, Microsoft, Visa, Google, Intel, Dell og andre. DocuSign kunngjorde nylig strategiske partnerskap med IBM, Cisco og Deloitte, som sluttet seg til DocuSign Global Trust Network under selskapets kunde-, utvikler- og partnerkonferanse MOMENTUM ’16 i San Francisco i april.

«Kjernen i Deutsche Telekoms suksess i betjeningen av kunder er å gjennomføre den digitale forvandlingen og drive som en helt digital virksomhet,» sier Tim Hottges, administrerende direktør i Deutsche Telekom, styreleder i T-Mobile og styremedlem i BT. «DocuSign gjør alle avgjørelser, godkjenninger, arbeidsflyt og signaturer helt digitale, slik at alle kan gjøre forretninger når som helst, hvor som helst og på enhver enhet med tillit og sikkerhet. Vårt strategiske partnerskap med DocuSign som global standard for Digital Transaction Management har ikke bare blitt en høyt prioritert ingrediens i vår egen digitale forvandling, men har også hjulpet kundene våre med å bli digitale slik at livet og forretningsdriften fortsetter å bevege seg inn i fremtiden.»

Som en del av dagens nyheter slapp DocuSign også detaljer om sitt nye Trust Service Provider-program. Selskapet utvider sitt partnerprogram til å inkludere Certificate Authorities (CA-er) og Trust Service Providers (TSP-er). Dette gjør at kunder over hele Europa kan øke den lokale tilliten i løsningene sine ved å integrere dokumenterte partnertjenester slik som bekreftelse av ID, identitetsadministrasjon og dokumentarkivering. Athens Exchange Group, Intesa IBM og Firmaprofesional er blant de som er blitt med i DocuSigns partnerprogram i det siste.

«Overgangen vår til digitalt er fullstendig dreier seg om å oppfylle kundene våre sine behov for data og analyser som betyr noe for virksomheten deres,» sier William Lewis, administrerende direktør i Dow Jones (News Corp), og utgiver av Wall Street Journal. «Dow Jones opererer på flere europeiske markeder og slutter seg til andre bedrifter i å ønske velkommen den økte tilliten eIDAS vil gi digitale transaksjoner.»

I relaterte nyheter kunngjorde xDTM Standard Association, som DocuSign var med og grunnla, lanseringen av en ny europeisk rådgivningsgruppe. BASF, Linklaters, Olswang, SAP og andre har sluttet seg til gruppen for å sammen kunne skape et pålitelig digitalt miljø som beskytter og lar organisasjoner og forbrukere gjøre forretninger på en sikker måte over hele verden. Viktige samsvarskrav i xDTM-standarden inkluderer sikkerhet, trygghet, personvern, gyldighet, tilgjengelighet, skalerbarhet, allmenngyldighet og interoperabilitet.

«Som verdens ledende kjemiske selskap driver BASF fabrikker og lagre i nesten alle verdens land, og med ansvar i så godt som alle bransjer,» sier Robert Blackburn, president i BASF. «Den nye europeiske bestemmelsen som trer i kraft neste måned, vil hjelpe oss å utnytte DocuSign Global Trust Network.»

Hvis du vil ha mer informasjon om DocuSign, kan du gå til www.docusign.co.uk. Hvis du vil ha mer informasjon om DocuSign Summer ’16 Release, kan du gå til http://docusign.com/blog/dive-into-the-docusign-summer16-release. Og for mer informasjon om DocuSign MOMENTUM ’16 London kan du gå til momentum.docusign.com/london/en.

Kontakt:
Gregor Perotto
DocuSign
media@docusign.com

Michel Creane
Chameleon PR for DocuSign
michael.creane@docusign.com

Om DocuSign, Inc.
DocuSign® endrer hvordan forretninger blir gjort ved å gi alle fullmakt til å sende, signere og behandle dokumenter når som helst, hvor som helst og på en hvilken som helst enhet. Med tillit og sikkerhet. DocuSign og gå – slik at livet og forretningene fortsetter fremover. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.docusign.co.uk, ringe +442037144800, eller følge oss på Twitter, LinkedIn og Facebook.

Copyright 2003–2016. DocuSign, Inc. er innehaver av DOCUSIGN® og alle de andre varemerkene sine (www.docusign.com/IP). Alle andre varemerker som vises her, tilhører sine respektive eiere.

SOURCE DocuSign, Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *